Dacke flyttar in

I helgen hade jag förmånen att stöta på den här lille minken. Han eller hon hade ett litet krypin i en stengrotta strax vid havets kant. Det hela började med att jag såg minken på håll där den nyfiken iakttog mig när jag bytte objektiv på kameran. Stilla kunde jag närma mig minken samtidigt som jag tog bilder på den. Väl framme insåg jag att mitt objektiv inte hade tillräcklig zoom utan jag fick gå tillbaka och byta till mitt 70-200 mm. Detta till trots blev minken kvar i sitt krypin och jag fick sitta någon meter från henne och bara njuta av att få förmånen att närvara! Har aldrig varit så nära en mink i vilt tillstånd vilket var häftigt!

140308_5G5A5282_f

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close Menu